dokkun hotel des nordens tilbud

I vil ikke opleve, at der er sparet noget fra vores side. En overnatning p Hotel des Nordens inkluderer nemlig b de stor morgenmadsbuffet, tr dl st internet, parkeringsplads, fri adgang til Aquapoint, PressReader med 7000 aviser/magasiner og rigtig god service. Hotel, overnatning VED GR nsen MED wellness aktiviteter. Hotel DES nordens (Flensborg, Tyskland) - Hotel Weekendophold p Best Western Hotel des Nordens Vi har super m de fataliteter til erhverv og de perfekte forhold til dig og dine. Til krop og. Start med en g - eller l betur i skoven, tag i fitnessrummet og slut af med velv re og fork lelse i vores store wellnessomr de - AquaPoint. Her venter 700m2 opvarmet indend rs- og udend rs pool, spabad, finsk sauna. Hotel des Nordens, Flensborg: Se 596 anmeldelser fra rejsende, 226 billeder og gode tilbud vedr.

Book Direct: Dokkun hotel des nordens tilbud

Her venter timevis af sjov! 117 var helt igennem perfekt" Læs anmeldelse "Jo højre pris, jo bedre værelse" Læs anmeldelse Vis flere Er dette din TripAdvisor-registrering? Type rejsende, familier, par, alene Forretningsrejse Venner Tidspunkt på året Mar.-maj Jun.-aug. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner. Phänomenta (5.5 km phänomenta i Flensburg er et mere end.000 m stort science center, hvor alle Jeres sanser kommer på banen. Hotellet har i dag fet en tiltrngt renovering. Værelser, hotellets værelser er beliggende i tre forskellige bygninger, og har alle eget bad/toilet, hårtørrer, tv, telefon, skrivebord, lænestol og adgang til gratis trådløst internet. Hotellets luksuriøse suiter ligger i Haus am Wald og er indrettet i lyst og moderne interiør. Vi har altid fet en venlig betjening p dette hotel, bde i reception/restaurant. De mere end 200 eksperimenter fordelt over fire etager sørger for timevis af sjov for folk i alle aldre.

Hotel Hotel Des Nordens: Dokkun hotel des nordens tilbud

Og husk så også at benytte chancen for at gøre nogle gode indkøb i grænsebutikkerne, inden turen går hjem fra Tyskland. Så husk at få vandrestøvlerne med. . Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Vælg, vis ledige værelser, denne partner har desværre ikke længere ledige værelser på TripAdvisor. Fx er mange gadenavne i byen danske. Gå en tur i de hyggelige brostensbelagte gader, kig indenfor i de mange butikker eller nyd en drink på en af de dejlige caféer. Flensborg er nemlig en livlig handelsby med masser af specialforretninger, historiske handelsbaggrde, hyggelige cafeer og meget mere. Tag på bilferie i Tyskland og nyd de mange muligheder som Nordtyskland har at byde. Det er muligt at opgradere til komfortværelser samt superiorværelser, som er større end standardværelserne og hvor der er plads til to opredninger. Hotellet har også fitnessfaciliteter samt solarium (mod gebyr).

Best Western: Dokkun hotel des nordens tilbud

Værelserne er rigtig pæne og en god størrelse. Udover store besparelser og billige indkb byder hotellet og omrdet p mange oplevelser og aktiviteter med en central beliggenhed i grnselandets smukke natur. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Der er også masser af gode muligheder for at afholde en aktiv ferie i området omkring Kupfermühle. Besøg det spændende science center, Phänomenta, i Flensburg. Kupfermühle, eller Kobbermøllen, var i brug indtil 1962. Alle behandlinger skal bookes på forhånd. Frøslevlejren var en tysk interneringslejr som blev anvendt under den tyske besættelse. Besøg et af vores 8 partnerwebsites for at se værelser fra 143. Her blev der hvor sidder g punktet på en kvinde hvornår er der størst chance for graviditet fremstillet kobberplader til store byggerier samt brugsgenstande i kobber. Rørgære Dato for ophold: juni 2019 Se flere anmeldelser Alle billeder (0)0 Fuld visning Billeder fra rejsende (198) Værelse og suite (53) Pool og strand (27) Spisesal (23) Møde- og festlokaler (1) "suiter har udsigt til pool området, men de. Rejseinspiration, vores nyeste rejseinspiration og eksperttips hjælper dig med at gøre din rejse uforglemmelig. Der er gratis parkering ved hotellet, og personalet taler dansk. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Værdibeviset forevises i receptionen ved ankomst. Desuden har de fleste værelser adgang til balkon. Gratis afbestilling, book nu, betal under opholdet! Ankomst, afrejse, se alle tilbud, standard værelse, op til 2 personer. Vi fik lov at tjekke ind en time før normal tid. På Hotel des Nordens får I et lækkert ophold til tyske priser, men I vil ikke opleve, at der er sparet noget fra vores side. Hvis du vil forlænge opholdet, kan du købe flere værdibeviser. Børn (4-13 år) i opredning kan vælge aftensmad fra hotellets børnemenu. Find billige hoteller i populære byer. Opholdet inkluderer for 1 person i delt dobbeltvrelse: â Aftenmenu: Lkker forret efter kkkenchefens valg og helstegt oksefilet med ratatouille og sauce bearnaise. 4-13 år: 226,50 Dkk (30). dokkun hotel des nordens tilbud

En tanke om “Dokkun hotel des nordens tilbud”

  1. Hotel des Nordens, placeret. 3 af 24 hoteller. Hotel des Nordens ligger.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *